Shaman King Rp
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HOŞGELDİNİZ...

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Apakçi vs Yoichi

Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Misafir
Misafir

Apakçi vs Yoichi - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Apakçi vs Yoichi   Apakçi vs Yoichi - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 10:14 am

devam:S
Tadı acıydı tıpkı düşmanlığı gibi...Bu işten sıkılıdı ve bitirmek istedi...Sismonaya bağırdı:
-SİSMONA BÜTÜN GÜCÜNÜ BU SALDIRIYA VERR!!!
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Apakçi vs Yoichi   Apakçi vs Yoichi - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 11:26 am

Ryoko gülümsedi. İşte geliyordu. Sanıyorum sözünün kapsamını genişletme zamanıydı. Elindeki şeytan kesiciyle ağzındaki kılıcın yerini değiştirdi.
-Ölmek ya da ölmemek... önemli değil. Önemli olan eğlenmek.

Kılıçların laneti

Etraftan dumanlar yükselmeye başladı. Aynı şey Ryoko içinde geçerliydi. Birden bire etrafta kesikler oluşmaya başladı. Kafes parçalanıyordu. Seyirciler çığlıklar atarak hayatlarını kurtarmaya çalışıyolardı. Prince kahkaha atarak Jack'e doğru sıçradı ve tüm gücüyle saldırısını yaptı.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Apakçi vs Yoichi   Apakçi vs Yoichi - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 11:55 am

ben vurunca sonuç yazılcak...Rpni daha geliştir...
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Apakçi vs Yoichi   Apakçi vs Yoichi - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 12:16 pm

Aynı anda saldırıp sonda darbe olmasını istedim. Tek bi tarafın saldırsıyla bitmesi saçma. İki kişi aynı anda tüm gücüyle birbirine saldırıp dövüşün öyle bitmesi daha mantıklı. Yanılıyomuyum?

Apakçi vs Yoichi
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» Jackien Apakçi
» Zrikamo-Krasus.VS.Apakçi-Zero
» Apakçi kumsalda dolaşırken....
» XLR8 VS Jackien Apakçi
» Jackien Apakçi arkadaşımızın kıyağı