Shaman King Rp
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HOŞGELDİNİZ...

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Apakçi vs Yoichi

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Misafir
Misafir

Apakçi vs Yoichi Empty
MesajKonu: Apakçi vs Yoichi   Apakçi vs Yoichi Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 7:20 am

Sana meydan okuyorum paralı lol!
Misafir
Misafir

Apakçi vs Yoichi Empty
MesajKonu: Geri: Apakçi vs Yoichi   Apakçi vs Yoichi Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 7:20 am

Bu arada savaşta kimse para vermesin bence kazana 500 aktarırsınız...
Misafir
Misafir

Apakçi vs Yoichi Empty
MesajKonu: Geri: Apakçi vs Yoichi   Apakçi vs Yoichi Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 7:21 am

Ve ryokodan söz ediyorum çık karşıma...!!
Misafir
Misafir

Apakçi vs Yoichi Empty
MesajKonu: Geri: Apakçi vs Yoichi   Apakçi vs Yoichi Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 7:22 am

Tamamdır Very Happy Ne zaman başlıyalım
Zrikamo Yoichi
1. Seviye Shaman-Admin
1. Seviye Shaman-Admin
Zrikamo Yoichi

Rpg Gücü : 9

Apakçi vs Yoichi Empty
MesajKonu: Geri: Apakçi vs Yoichi   Apakçi vs Yoichi Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 7:22 am

Hakem im
Very Happy
Misafir
Misafir

Apakçi vs Yoichi Empty

Hemen şimdi bu arada zrikamo adil ol...BAŞLA AVANSLISIN...
Zrikamo Yoichi
1. Seviye Shaman-Admin
1. Seviye Shaman-Admin
Zrikamo Yoichi

Apakçi vs Yoichi Empty
MesajKonu: Geri: Apakçi vs Yoichi   Apakçi vs Yoichi Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 7:23 am

Avans ? hadi neyse
Misafir
Misafir

Apakçi vs Yoichi Empty
MesajKonu: Geri: Apakçi vs Yoichi   Apakçi vs Yoichi Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 7:24 am

yani başlasıon kuzenin...
Misafir
Misafir

Apakçi vs Yoichi Empty
MesajKonu: Geri: Apakçi vs Yoichi   Apakçi vs Yoichi Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 7:27 am

Ryoko yavaşça kafese girdi. Etraftakiler bağrıyodu. ' Ne mal bir izleyici kitlesi' diye düşündü. Cebinden çakmağını çıkartarak sigarasını yaktı. Birden Prince belirdi. ' Hey sen, hadi başlayım mı !!!' diye bağırdı. Ryoko' Kapa çeneni, zaten dün geceden kafam bin dünya. Neyse hadi başlıyalım' diye söylendi. İlk olarak rakibin gücünü ölçemek için sadece şeytan kesiciyi çıkardı.
Misafir
Misafir

Apakçi vs Yoichi Empty
MesajKonu: Geri: Apakçi vs Yoichi   Apakçi vs Yoichi Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 7:32 am

Bu arada Apakçi gözleri kapalı kafası eğik bir biçimde kafese girmişti...Güneşin ışığında çift parlayan turuncu kılıclarını hafif bir sürtünme sesiyle kınından çekti.Sismona kılıcın içine:::!Diye bağırdıktan sonra Apakçinin dev su ruhu ortaya çıkıp kılıca girdi...Artık turuncu kılıclarının bir tarafı mavi bir tarafı ise turuncu olmuştu...Sonra kafasını kaldırdı yavaşça,ve gözlerini açtı...Birden bağırdı:
-Sismona sana bırakıyorum,DÖNEN KILIC DARBESİ..!
Zrikamo Yoichi
1. Seviye Shaman-Admin
1. Seviye Shaman-Admin
Zrikamo Yoichi

Apakçi vs Yoichi Empty
MesajKonu: Geri: Apakçi vs Yoichi   Apakçi vs Yoichi Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 7:38 am

Dönen kılıç Ryoko'nun karın bölgesini sıyırıp geçmişti.Ryoko'dan kan akmaya başlamıştı.
Misafir
Misafir

Apakçi vs Yoichi Empty
MesajKonu: Geri: Apakçi vs Yoichi   Apakçi vs Yoichi Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 7:41 am

Kan yavaşça Ryoko'nun vücudundan süzülüp yere akıyordu. Tek ses damlaların yere düştüğündeki sesti. Sessizlik birden Ryoko ve Prince'in kahkahaları ile bozuldu.
-İlginç, eğleniceğimi hissediyorum
Dedi Ryoko ve diğer iki kılıcını çıkardı. Şimdi o saldırının nasıl yapılcağını sana öğretmeme izin ver dedi ve birden Jack'in arkadasında belirerek kulağına fısıldadı.
Kontrolsüz
Misafir
Misafir

Apakçi vs Yoichi Empty
MesajKonu: Geri: Apakçi vs Yoichi   Apakçi vs Yoichi Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 7:48 am

Ryoko bişey yapmamıştı ve bunu hoş görmedi apakçi ama durmadı:
-Sismonaçift kılıç darbesi...
Zrikamo Yoichi
1. Seviye Shaman-Admin
1. Seviye Shaman-Admin
Zrikamo Yoichi

Apakçi vs Yoichi Empty
MesajKonu: Geri: Apakçi vs Yoichi   Apakçi vs Yoichi Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 7:51 am

Ryoko 2 kılıcını döndürerek saldırır ve apahçi'ye vurur apahçinin çift kılıç darbesi sadece etkisini azaltmıştı.
Misafir
Misafir

Apakçi vs Yoichi Empty
MesajKonu: Geri: Apakçi vs Yoichi   Apakçi vs Yoichi Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 7:53 am

Apahci rakibinin hamlesini bekliyordu ve sadece kılı döndürerek savunmadaydı ne vurursa vursun etkisizdi...
Misafir
Misafir

Apakçi vs Yoichi Empty
MesajKonu: Geri: Apakçi vs Yoichi   Apakçi vs Yoichi Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 7:55 am

Ryoko sigarasından bir nefes daha aldı. Canı sıkılmaya başlamıştı. Birden hızlıca koşup Jack'in sağ tarafına sıçradı ve boyun bölgesine doğru iki kılıcıda savurdu.
Misafir
Misafir

Apakçi vs Yoichi Empty
MesajKonu: Geri: Apakçi vs Yoichi   Apakçi vs Yoichi Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 7:57 am

Apakçi hazırlıklıydı be tek kılıcını boyun bölgesine ani bir hareketle götürdü ve iki kılıç çarpışında kıvılcımlar çıktı...Apakçi dişlerini göstererek onu boynundan ısırdı ve kanını içti...
Zrikamo Yoichi
1. Seviye Shaman-Admin
1. Seviye Shaman-Admin
Zrikamo Yoichi

Apakçi vs Yoichi Empty
MesajKonu: Geri: Apakçi vs Yoichi   Apakçi vs Yoichi Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 8:05 am

Apkaçi sayılmaz
ben daha yazamadı :

Ryoko silahlarını apakçini boynuna sapladı.Apakçi'nini canı yanıyordu.
Misafir
Misafir

Apakçi vs Yoichi Empty
MesajKonu: Geri: Apakçi vs Yoichi   Apakçi vs Yoichi Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 8:06 am

hadi ısırınca noldu onu yaz
Misafir
Misafir

Apakçi vs Yoichi Empty
MesajKonu: Geri: Apakçi vs Yoichi   Apakçi vs Yoichi Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 8:07 am

-Ben tadını beğenmemiştim, sen beğendin mi?
Diye sordu Ryoko. Ciddi ciddi canı sıkılıyordu. Hızlıca bir iki kılıç darbesi daha yaptı ama bunların engelliceğini zaten biliyordu. Jack bi iki adım gerileyince hızlıca 3 kılıçla birlikte kalbine saldırdı. Heartcutter
Misafir
Misafir

Apakçi vs Yoichi Empty
MesajKonu: Geri: Apakçi vs Yoichi   Apakçi vs Yoichi Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 8:08 am

ya bi dakka sayılmaz bi kere ben ısırdım sonuç yazılamlı
Misafir
Misafir

Apakçi vs Yoichi Empty
MesajKonu: Geri: Apakçi vs Yoichi   Apakçi vs Yoichi Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 8:09 am

Kafam karıştı. Benim saldırımın sonucu yazılmadan sen saldırmıştın. Sistemi tam bilmiyomuyum? Ne oluyo?
Misafir
Misafir

Apakçi vs Yoichi Empty
MesajKonu: Geri: Apakçi vs Yoichi   Apakçi vs Yoichi Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 8:13 am

bak şu oluyo sen yazdın ya yanlıslıkla bende yazdım :S Very Happy sonra sonuunu azdılar bende seni vampir dişlerimle ısırdım yazdım ısırınca noldu onun sonucu yok
Zrikamo Yoichi
1. Seviye Shaman-Admin
1. Seviye Shaman-Admin
Zrikamo Yoichi

Apakçi vs Yoichi Empty
MesajKonu: Geri: Apakçi vs Yoichi   Apakçi vs Yoichi Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 8:14 am

Arkadaşım ben ısırıktan önce yazmadın sen yazmıssın sayılmaz
ondan bide ısırnca bi poh olmuyo olmassa sarımsak taşıyalım yanımızda Very Happy
Misafir
Misafir

Apakçi vs Yoichi Empty
MesajKonu: Geri: Apakçi vs Yoichi   Apakçi vs Yoichi Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 8:17 am

Rp out: tadı nasıl diye sordum bi kere. Aynı durum bende de var. Boynum kanıyo ve acıyo Wink

Apakçi vs Yoichi
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» Jackien Apakçi
» Zrikamo-Krasus.VS.Apakçi-Zero
» Apakçi kumsalda dolaşırken....
» XLR8 VS Jackien Apakçi
» Jackien Apakçi arkadaşımızın kıyağı