Deniz kıyısında yine dalgalar kumlar ile dans ediyordu.Güneş en tepede sudan yansımış ve etrafı keskin bir ışık ile kaplamıştı.Saat öğlen civarı olmasına rağmen deniz kıyısında kimse yoktu ve bu Kite'ye göre harika bir zamanlamaydı.Çünkü birilerini görürse yine öldürecek ve yorulacaktı.Bunu istememişti.Belkide ilk kez katillik oyununu oynamak istememişti...
Kite denize doğru yürüyerek dalgaların uzanabildiği yerden biraz gerideki kumların üzerine oturmuştu.Aklından garip şeyler geçiyordu.Çünkü artık düşünme yetisini kaybetmişti.Artık yaşayan bir ölü gibi sadece öldürmek için ve güçlenmek için yaşıyordu.Biraz bekledikten sonra içinde garip bir şey hissetti.Yanlızlık...Bu duyguyu hissetmek onun çok canını yakmış ve AIDA virüsünü tekrar harekete geçirmişti.Bu olay Kite'nin canını daha da çok yakarak onu çığlık atmaya yeltendirmişti.Kite avazı çıktığı kadar bağırarak acı içinde kıvranıyordu.Yine bedeni AIDA virüsü ile yanmaya başlamıştı ve tekrar aynı lanet cümleyi söylemesi için AIDA tarafından zorlanmıştı.
-Hadi...Hadi...Ben buradayım...AIDA!
Kite'nin etrafı tamamen yanmaya başlamıştı ve tekrar Azure Flame God olmuştu.Bunun sebebi tekrardan birşeyler hissetmesiydi ve deli gibi çevresinde saldırıcak birşeyler arıyordu ama bulamıyordu.Saldırıcak tek bir şeyi vardı ve Kite'de ona doğru yönelmişti.Denize doğru hızlıca ilerlemeye başladı ve büyük bir hizli silahlarını denize doğru hortum çıkararak attı ve suların etrafa saçılmasına neden oldu.(Terror Cyclone)Yine gözünde o katilin öfkesi vardı.Bir an bekledi ve yaptığı şeyin çok saçma olduğunu düşündü ve tekrardan AIDA'yı sakinleştirerek oturdu.Yine boş gözlerle denize bakmaya devam etti.
RP'nin devamı için Krasus'u çağırıyorum.