Shaman King Rp
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HOŞGELDİNİZ...

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Karanlık Gün

2 posters
YazarMesaj
Krasus
1.Seviye Shaman
1.Seviye Shaman
Krasus

Rpg Gücü : 3

Karanlık Gün Empty
MesajKonu: Karanlık Gün   Karanlık Gün Icon_minitimePerş. Haz. 04, 2009 2:53 pm

Krasus ormanda yürümeye devam ederken etraf bir anda sessizleşir kuşlar susar rüzgar kesili krasusun rüzgarla dalgalanan pelerini tamamen durur.Etraf kararır ve ağaçlar görünmeyecek kadar belirginsizleşir.Krasus sağdece 1-2 metre uzağını görebilmektedir.Karanlığın içinden hafif adımlarla birşey krasusa yaklaşır tamamen yaklaştıktan sonra bunun kana susamış bir vampir olduğunu fark eder.Krasus elini yavaşça kılıcına götürür sırtındaki Siyah great swordun sapını tutar hafifçe ağzını açarak konuşmaya başlar:
''Buralarda bu kadar güçlü vampirler görmeyeli çok olmuştu ama bu kadar aptalınada ilk defa rastlıyorum karanlığın gücünü kullanabilen birinin kanını içebileceğini mi zannediyorsun?''
Vampir sakin bir şekilde konuşmaya başlar:
''Benim derdim senin kanını içmek değil ortak dediğin gibi karanlığın gücünü kullanan biri bizim çok işimize yarar sende bir vampir olunca vampirlerin gücü daha çok artıcak''
Krasus bir kaç saniye düşünmüş gibi yapar.
''Ya hayır dersem''
Vampir gülerek devam eder:
''Sana seçim hakkı sunduğumu hatırlamıyorum''
Krasus kılıcını çeker vampir saldırmaz sağdece bekler.
''Evet seni bekliyorum gel ve beni vampir yap''

En son Krasus tarafından Ptsi Haz. 08, 2009 1:29 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Zero
1. Seviye Shaman-Admin
1. Seviye Shaman-Admin
Zero

Rpg Gücü : 0

Karanlık Gün Empty
MesajKonu: Geri: Karanlık Gün   Karanlık Gün Icon_minitimeCuma Haz. 05, 2009 6:25 am

Vampir dişlerini göstererek hafifçe güler... Ardından bir anda yok olur ve Krasus'un arkasında belirir. Sinsi bir şekilde dişlerini Krasus'a geçirme planındadır...
https://shmnkingsrp.forumakers.com
Krasus
1.Seviye Shaman
1.Seviye Shaman
Krasus

Karanlık Gün Empty
MesajKonu: Geri: Karanlık Gün   Karanlık Gün Icon_minitimeCuma Haz. 05, 2009 9:13 am

Krasus yerde yuvarlanarak öne doğru takla attı daha sonra kılıcını yere bastırdı ve kılıçtan destek alarak ayağa kaltı.Hafif gülümsedi sol elini yukarıya kaldırdı.
''Griseus ruh hali...Güç birliği''
Krasus artık çok daha güçlü hissediyordu.
''Gel bakalım''krasus vampirin saldırmasını bekledi vampir saldırınca etraftaki karanlığı toplayıp büyük bir patlama yaratıcaktı.*Dark Bang*

En son Krasus tarafından Ptsi Haz. 08, 2009 1:28 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Krasus
1.Seviye Shaman
1.Seviye Shaman
Krasus

Karanlık Gün Empty
MesajKonu: Geri: Karanlık Gün   Karanlık Gün Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 1:18 pm

Vampir saldırmaz olduğu yerde bekler başını öne eğer uzun saçlarının altından gülümsediğini görür Krasus sinirlenir ama bozuntuya vermeyerek konuşmaya başlar.
''Evet korkucağını biliyordum benim gibi birine bende saldırmak istemem''Krasus korkunç bir kahkaha atarak gülmeye başlar ama vampirde gülerek konuşur.
''Evet sen hiç merak etme elbet bir gün bize katılacaksın.Bir vampir olacaksın.''
Vampir göz kırpar ve geriye doğru zıplayarak karanlığın içinde kaybolur.Etraf düzelir Krasus ormandan çıkarak yola devam eder.

En son Krasus tarafından Ptsi Haz. 08, 2009 1:28 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

Karanlık Gün Empty
MesajKonu: Geri: Karanlık Gün   Karanlık Gün Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 1:27 pm

Rp out: Arkadaşça bi öneri. Abi siyah yapmasan yazı rengini. Zaten gözler bozuk xD Tam okuyamıyorum kasmadan Very Happy
Krasus
1.Seviye Shaman
1.Seviye Shaman
Krasus

Karanlık Gün Empty
MesajKonu: Geri: Karanlık Gün   Karanlık Gün Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 1:30 pm

Rp Out: Senin için düzelttim hepsini Wink
Misafir
Misafir

Karanlık Gün Empty
MesajKonu: Geri: Karanlık Gün   Karanlık Gün Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 1:38 pm

Rp out: Çok sağol. Neyse ben daha fazla araya girmeyim xD

Karanlık Gün
1 sayfadaki 1 sayfası